• Ne mandrim cu cele 23472 de produse aflate in stoc!

AvaGen Shop

Reduceri


Enable Dark Mode!

Termeni si conditii

Website-ul www.avagen.ro este operat de catre:

Firma: Innovation Web Team SRL
Banca: Raiffeisen Bank
Cont: RO02 RZBR 0000 0600 2355 8359
Cod unic de inregistrare: 46095866
Nr. de ordine in registrul comertului: J40/8743/2022
Adresa: Strada Rosia Montana, nr 3, Bucuresti
Capital Social: 100 RON

Avand in vedere ca pot aparea erori, omisiuni, in procesul de actualizare al website-ului www.avagen.ro, operatorul nu poate fi tinut responsabil pentru acestea si va depune toate eforturile pentru a identifica si corecta orice erori/omisiuni in cel mai scurt timp.

Tarifele sunt afisate in doua moduri, inclusiv si exclusiv TVA.

Va respectam datele personale - prin intermediul website-ului se colecteaza datele personale, cu scopul de a putea factura produsele comandate de dumneavoastra, dar si in scopul de a va tine la curent cu ofertele si serviciile noastre. Informatii complete despre politica noastra de confidentialitate, le regasiti aici.

Acest site utilizeaza cookie-uri, necesare pentru functionarea cosului de cumparaturi, dar si pentru a putea analiza date anonime despre vizita dumneavoastra, in vederea imbunatatirii constante a website-ului, a produselor, serviciilor si informatiilor oferite. Informatii detaliate privind cookie-urile, gasiti aici.

Plata produselor si serviciilor comanda se poate prin banca, ramburs la curier sau online cu cardul, acolo unde exista posibilitatea.


Costurile de livrare vor fi calculate in functie de produsele achizitionate, cantitatea lor si locul de livrare.